Over Ons - Onstaan als hobby van een 13 jarige
Inmiddels een toonaangevend bedrijf op gebied van online communicatie
Operend vanuit Maastricht, Eindhoven en Amsterdam

client1
Caesus

Wij zijn ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby van een 13 jarige en de afgelopen jaren significant uitgegroeid op gebied van zowel uitdagende projecten voor steeds groter wordende klanten, partnerships met complementaire professionals en werknemersbestand.

Ontzorgt online

Wij bieden alle diensten aan op het gebied van digitale communicatie en opereren over het gehele land. Van ziekenhuizen tot ZZP’ers, van multinationals tot starters en van universiteiten tot rijscholen; de afgelopen jaren hebben wij zeer uitvoerende projecten mogen uitvoeren voor een breed scala van meer dan 150 klanten. Wij worden vaak geroemd vanwege het hoge service niveau en onze ‘one stop shop’ manier van werken. Geheel ontzorgd, dat is waar Caesus voor staat, maar wel te allen tijden binnen de door u gestelde wensen en kaders. Interesse om eens kosteloos te sparren? Neem contact op!

GBB
MAX Fashion
Admesy
Media Groep Limburg
UMC St. Radboud
CDA
AZM
ABN Amro
Facetalk
Buy Nothing New
Phidec
Maastricht School of Management
Maastricht University
TEDx
De kleine
DSM
Robuust Maatwerk
Cvive
LVS
Mieke Kok
OIW
Rijschool Marcel Mingels
Studio Erol
Stichting Groot Wyck
Inkom
Focusgroep
Andre Feijs
Scholten Taxaties
MCB
STC North
Monstyle
Manon Meijers Styling
Acute Zorgregio Oost
Van Der Weijden & Velstra Bouw
Shiptimize
KohlerDeBoer
AZO
Cityliv
CIRO
Luckers Bedrijfsadvocaten
ZUIDonline
CNC Communications
The Gentleman's Agreement
VIPS Personal Training
Border Estate
Fyrfad Maastricht
Wiecker Tribbenaol
DeVijfdeBerg
Toon Hermans Huis Maastricht
Advocasso
Swakhoven
Laurel Landmarks
Borgers|OntslagSupport
BLCB
Lisa Edels

staff1

Hoasted

De webhosting pakketten van Hoasted zijn ideaal voor elk type website. Uw website laadt supersnel, is altijd bereikbaar en gemakkelijk te beheren via hun krachtige controlepaneel. Alle pakketten worden geleverd met e-mailadressen zodat u e-mail kunt ontvangen en versturen op uw eigen, unieke e-mailadres. Tevens wordt er dagelijks een automatische backup gemaakt van al uw informatie.

staff2

Spreksel Advocaten

Spreksel advocaten is onze preferred partner met betrekking tot alle juridische aspecten die komen kijken bij het bouwen en gebruiken van websites/webwinkels of het ontwikkelen van software. Het kantoor is als een van de weinige advocatenkantoren in Limburg gespecialiseerd in ICT-Recht en hanteert speciaal voor de klanten van Caesus een gematigd uurtarief.

staff3

Villeworks

Villeworks is onze preferred partner voor videos, animaties (inclusief Stop-Motion), foto’s en grafisch ontwerp. Villeworks is het bedrijf van Roman Villevoye. Roman studeerde Grafisch Ontwerp / Video aan de Academie voor Beeldende Kunsten Maastricht. Heeft o.a gewerkt voor G-Star Raw, Red Bull, Unilever, UshowU, Dipper Shoes, Roger Rutten Paintings.

staff4

Cenz

To the point & creatief met tekst.
Cenz. is een communicatie bureau met een sterke focus op copywriting. Hoe vertaal je je organisatiedoelstellingen naar een gerichte content strategie? Van een corporate storyline tot webteksten, nieuwsbrieven, persberichten en blogs. Altijd met een no-nonsens instelling en een frisse blik op communicatie.

Sociale Agenda

Caesus is betrokken bij en steunt in financieel en/of organisatorisch opzicht verschillende organisaties, evenementen en initiatieven op zowel lokaal als internationaal niveau.

We all do better when we all do better – Eric Lui

Van lokale initiatieven zoals het Wiecker Tribbenaol (online communicatie), het Toon Hermans Huis Maastricht (online communicatie), ZweitVeurLeid (online communicatie), Opera Comique (online communicatie), Ondernemend Wyck  (online communicatie), Caritas Mosae (oud-oprichter, online communicatie), Stichting Sjoen (online communicatie), Scivias Zorg (online communicatie) en Groot Wyck (oud-oprichter, online communicatie), tot een groot aantal TEDx events (organisatie), Mont Ventoux (financieel) EU-Roma (financieel)  en nog veel meer.

Caesus (Ont)zorgt, en dat blijven, we met heel veel plezier, nog jaren doen.

client1

“Veel creativiteit gecombineerd met een sympathieke en geduldige benadering naar de klant”