Rijschool Marcel Mingels is dé studenten rijschool van Maastricht e.o. Met 8 auto’s en vele honderden geslaagden leerlingen, heeft deze toonaangevende rijschool een bijzondere staat van dienst op het gebied van rijlessen voor verschillende type rijbewijzen.

Wij ontwikkelden het agenda systeem voor de gehele rijschool. Hiermee kunnen alle leerlingen 24/7, online rijlessen en examens plannen bij hun favoriete instructeur, wijzigen en verschillende overzichten aanmaken voor tijdens de lessen periode. De instructeur heeft altijd toegang tot zijn eigen rooster en de rijschool heeft aan de achterkant de mogelijkheid alle roosters te beheren en andere administratieve handelingen te verrichten. Het gehele boekingsproces en agenda beheer is hier in een klap mee geautomatiseerd.

“Wij kunnen niet anders zeggen dat Caesus het absolute voorbeeld bleek te zijn van JUISTE communicatie. Wat wij wilde hadden wij wel in ons hoofd. Maar hoe vertaal je dat naar concrete, bruikbare en werkbare online oplossingen?? Daar heeft Caesus heel goed naar geluisterd. En dit vertaald in een agenda systeem waar wij ongelofelijk blij mee zijn! Niet alleen onze vragen werden beantwoord maar VEEL meer dan dat. Online mogelijkheden op welke niveaus dan ook daar is Caesus het antwoord. Zeker voor ons. Eenmaal werk opgeleverd is het niet voorbij. Caesus blijft alert voor u iedere werkdag ieder uur. TOP!”

Marcel Mingels (Directeur-Eigenaar)