Vanuit frustratie ontstaan de mooiste bedrijven! Zo ook bij René Van Alphen, die wij mochten helpen met het opzetten van zijn bedrijf Release417 ; dé oplossing voor de verschrikkelijke spierziekte RLS.

De core van Release417, is de webwinkel. Een online omgeving die snel en perfect laad op mobiele telefoons, in vier talen beschikbaar is en klanten op alle mogelijke manieren enthousiasmeert om heel gemakkelijk het product te kopen.
Wij hebben de volledige webshop van Rene mogen ontwikkelen. Naast de ontwikkeling van een makkelijk te gebruiken webwinkels voor gebruikers, hebben wij ook de nadruk gelegd op het automatiseren van vele processen in de achterkant van de webhop, voor beheerder en eigenaar Rene.

Bij de ontwikkeling van Release417 was na de concept & productontwikkeling een ander belangrijk aspect voor mijn bedrijf de webshop. Samen met Jan Scheele van Caesus hebben we de complete webshop ontwikkeld met bijbehorende technische zaken, zoals betalingsmogelijkheden, verschillende taalopties en uiteraard een zeer gebruiksvriendelijke back-end van het verkoopsysteem. Ook de hulp bij het opzetten van alle sociale kanalen die van belang zijn om de doelgroepen van Release417 te bereiken was zeer fijn. De professionele aanpak, flexibiliteit, meedenken en brede kennis maken Caesus voor mij dé partij om mee samen te werken. Check de website www.release417.com voor het levende bewijs!

Rene van Alphen – Oprichter