“Van contract to cash”
Binnen korte tijd heeft de Luckers groep naast haar vertrouwde ‘Luckers Bedrijfsadvocaten”, drie andere sterke merken ontwikkeld; Advocasso, Addebt en Legal Shares.
Waar Luckers Bedrijfsadvocaten zich volledig richt op specialistische advocatuur voor bedrijven (standaard werk is gratis via de website te krijgen), is Addebt dé regisseur voor zakelijk debiteurenbeheer, Advocasso dé incassopraktijk van Zuid-Nederland en Legal Shares een interactief digitaal platform, gebaseerd op blockchaintechnologie.
Wij hebben in de afgelopen jaren verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren voor de Luckers Groep. Beginnende bij het uitdenken en opzetten van de strategische communicatie van het originele bedrijf, zijn wij inmiddels bezig met de algemene communicatie strategie van alle vier de bedrijven van de holding; on- en offline. Van websites en content marketing tot events.
“De onze (toch al behoorlijk hoge!) verwachtingen enkele malen overtroffen! De prijs die hij daar voor vroeg maakt duidelijk dat Caesus nog niet beseft hoe goed zij zijn. Daarbij kregen we als super bonus eens echt energie van het werken met hen!”

Charles Lückers (Directeur-Eigenaar)