Laurel Landmarks helpt bedrijven bij uitdagingen op het snijvlak van innovatie, design en marketing en creëert samen met haar klant een helder beeld van wat de kansen en mogelijkheden zijn om te groeien voor het bedrijf en breekt innovatie-blokkades af, door duidelijk “smaak” en richting te geven aan het proces.

Voor Daphne van Laurel Landmarks mochten wij de volledige site ontwikkelen. Op basis van verschillende gesprekken gekeken naar de focus van het bedrijf wat betreft doelgroepen, de meest optimale manier van het communiceren van haar diensten en de opzet van haar content strategie.
Een snel groeiend bedrijf met grote ambities, vraagt om een continue verbetering en aanvulling van haar website, iets waar wij Daphne graag bij helpen!

“Werken met Caesus = werken met échte professionals, betrouwbaar, services minded, snel schakelen en oplossen. Vol passie voor het vak. Helder en gestructureerd en altijd bereidt om net even dat stapje buiten de gebaande paden te gaan. Heel fijn is dat! Kortom; Vakmensen met Passie!”

Daphne Evers (Eigenaar)